Akgündüz'den Teke Tek'e cevap

Akgündüz'den Teke Tek'e cevap

Prof. Akgündüz, Teke Tek programında yapılan çağrıya cevap verdi

Kemal Benek'in haberi:

Risale Haber-Roterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Haber Türk televizyonunda yayınlanan Teke Tek programında, "Risale-i Nur'un anlaşılmadığı, bu iddiaya katılmayanların görüşlerine yer verileceği" şeklindeki çağrıya cevap verdi.

Risale Haber'e konuşan Akgündüz, "Risale-i Nur'la alakalı her şeye varım. Bediüzzaman konusunu herkesle tartışmaya hazırım" dedi.

Dün gece yayınlanan Teke Tek programında yapılan çağrıya cevap veren Akgündüz, bir şartını da söyledi.

"Risale-i Nur'la alakalı her şeye varım" diyen Akgündüz, "Bediüzzaman konusunu herkesle tartışmaya hazırım. İlber Ortaylı beyle, Fatih Altaylı beyle aynı programa çıkarım" şeklinde konuştu.

Prof. Akgündüz, Murat Bardakçı ile aynı programda yer almayacağını da söyledi. Akgündüz, "Murat Bardakçı'nın bütün hayatı şahsıma düşmanlıkla geçmiş bir adam. Bize her türlü hakareti yapan bir adam. Bardakçı'nın tavrı nedeniyle onu muhatap kabul etmiyorum. Yoksa ona karşı konuşamayacağımdan değil. Bana hakaret eden bir insanla niye muhatap olayım. Benim hep aleyhime yazıyor konuşuyor. Tarihin Arkası programının neredeyse yüzde 10'u Akgündüz'ün aleyhinde konuşmakla geçiyor. Dolayısıyla muhatap almam" dedi.

İLGİLİ HABER: TekeTek'ten Nurculara çağrı

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.