PKK yuvaları yaylım ateşi altında: Kaçış yok !
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ta, PKK’nın karargah olarak kullandığı binaları yaylım ateşine tutan güvenlik güçleri, teröristlerin kaçmasına fırsat vermiyor.
Şırnak’ta, hendek, barikat ve tuzaklanan patlayıcılar ile teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Operasyonun da sürdüğü kentte, hendek, barikat ve tuzaklı patlayıcılar birer birer etkisiz hale getiriliyor. Operasyonlara katılan asker, polis ve korucular, teröristlerin tuzaklarına karşı dikkatli bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.
Kentte, teröristlerin karargah olarak kullandığı bazı binalar ise yaylım ateşine tutuluyor. 4 koldan ağır silahlarla binaları ateş altında tutan güvenlik güçleri, teröristlerin kaçmasına fırsat vermiyor.
Öte yandan kentte, şu ana kadar 215 terörist öldürülürken, 610 el yapımı patlayıcı etkisiz hale getirildi.
İHA

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.