81 ilin emniyeti 3 terörist için teyakkuza geçti
Terör örgütü DAEŞ üyesi oldukları ve sansasyonel eylem planladıkları öne sürülen 3 teröristin yakalanması için emniyet Türkiye genelinde harekete geçti.
AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, emniyet ve istihbarat birimleri, DAEŞ üyesi 3 teröristin sansasyonel bir eylem için kısa süre önce harekete geçtiğini tespit etti.
Eylem gerçekleştirmek üzere talimat aldıkları ileri sürülen 3 teröristin DAEŞ'e bağlı etkin bir hücre içerisinde oldukları belirtiliyor.
Yakalanmamak için sahte kimlik kullanan ve fotoğrafları basınla paylaşılan teröristlerin Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız oldukları bildirildi.

AA

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.