Zahid Kotku’dan Bediüzzaman’dan beslenen mühendisler bütün cihazları yapacak

Zahid Kotku’dan Bediüzzaman’dan beslenen mühendisler bütün cihazları yapacak

İhsan Şenocak, Müslümanlar tembeldir diyenleri cevapladı

Risale Haber-Haber Merkezi

Dr. İhsan Şenocak Hoca, "Abdülaziz Bekkine, Mehmed Zahid Kotku’lar, Bediüzzaman’lar, Mahmud Efendi Hazretleri, onların hakikatinden beslenen mühendisler, yerde, gökte, denizdeki bütün cihazları yeniden yapacaklar" dedi.

Şenocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her defasında saldırıyorlar. İşte ‘Müslümanlar tembeldir, yapmazlar…' Peki ABD’nin yaptığı silahı bir İslam ülkesinde yapma imkanınız var mı?" şeklinde gelen soruyu cevapladı:

Nerede o siyasi irade?

"Evvela o ülkenin başında İslam’a bütün varlığıyla inanan Fatih gibi bir devlet başkanı olacak. Hangisinin başında var? Mısır’da var mı? Diğerlerinde var mı? Irak’ta var mı? Suriye’de var mı? Allah’a, Resul’üne (asm) inan bir mühendis proje geliştirdi, nasıl onun fabrikasını kuracak? Nerede o siyasi irade? Baştaki iradeler Amerikan emperyalizminin idealine hizmet ediyorlar.

Yahudi, Siyonist sermayesi...

"Bu ülkede ilk motor fabrikasını kuran mühendis Necmettin Erbakan, İmam Abdülaziz Bekkine Hazretleri’nin talebesiydi, Mehmet Zahid Kotku Hazretleri’nin talebesiydi. ‘İslam bilim karşıtıdır’ diyen yobazlara söylüyorum. Ama ne yaptılar? Onun kurduğu motor fabrikasını çalıştırmamak için dışarıdan Yahudi, Siyonist sermayesi şu kadar daha ucuz motor getirdiler onu sattılar ki o fabrika kapansın diye. 

Bekkine, Kotku’lar, Bediüzzaman’lar, Mahmud Efendi'lerden ruh alan mühendisler

"Allah’ın inayetiyle Abdülaziz Bekkine, Mehmed Zahid Kotku’lar, Bediüzzaman’lar, Mahmud Efendi Hazretleri, meşayih-i kiram, onlardan ruh alan, onların hakikatinden beslenen mühendisler, siyasi anlamda o iradeyi bulduğu zaman zulüm merkezlerini kilitleyecek aletleri de silahları da yerde, gökte, denizdeki bütün cihazları yeniden yapacaklar. Bilimde biz Osmanlı’da o kudreti nasıl yakaladıysak Rabbimin inayetiyle Allah o günleri yeniden Müslümanlara ümmete ihsan edecektir.”

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum