Yeni çekilen İslam filminde ünlü Hollywood oyuncusu da var

Yeni çekilen İslam filminde ünlü Hollywood oyuncusu da var

Irkçılığın ve İslam düşmanlığının arttığı Almanya'da yeni çıkacak olan bir film Müslümanlara duyulan ön yargılara dikkat çekecek.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Mesut Özil'e yapılan ayrımcılıktan sonra Irkçılık ve Müslüman düşmanlığının yüksek sesle dillendirildiği Almanya'da çözüm Türklerin yaptığı bir film olabilir. Avrupa'nın en gelişmiş ülkesi Almanya'da pek çok Müslüman yaşıyor. Ülkede son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle Müslümanların da korku ve endişeleri bir hayli arttı. Dün Almanya'da ırkçıların 25 bin kişilik bir 'düşman listesi' yaptığı ortaya çıkmıştı.

İlgili haber: Almanya'da aşırı sağcılar düşman listesi hazırlamış

Bu tablo içinde çekimleri geçtiğimiz Cuma günü tamamlanan bir film gösterime girmeyi bekliyor. 'İslamo-Phobia' (islamofobi) adını taşıyan bu filmin son sahnesi Almanya'nın Gladbeck şehrindeki bir Türk Camisi'nde çekildi.

Filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini Ömer Sarıkaya üstleniyor. Filmin en dikkat çekici yönü ise Hollywood'un başarılı yapımlarından olan ve onlarca ödül kazanmış Gladiator (Gladyatör) ve Braveheart (Cesur Yürek) filmlerindeki başarılı performansları ile dikkat çeken Mike Mitchell'in de oyuncu kadrosunda olması. Filmde Mitchell dahil 38 farklı ülkeden oyuncular bulunuyor.

indir-(5).jpgmike-mitchell.jpg

(Mike Mitchell)

Albawaba'nın Anadolu Ajansı'na dayandırdığı bilgilere göre filmin yönetmeni Ömer Sarıkaya şu ifadeleri kullanıyor; “Sadece Müslümanlar değil, diğer dinler halkı da İslamofobinin olumsuz etkisinden muzdarip”

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.