Ünlü yönetmen’den İslam’ı anlatan bir film daha

Ünlü yönetmen’den İslam’ı anlatan bir film daha

Robb Leech, daha önce 2 filmi ile İslam’ın güzelliklerini anlatan bir yönetmen. Yeni projesi ile bir kez daha sinemaseverlere İslam’ı tanıtmayı amaçlayan leech’in yeni filminin ismi “camiye hoş geldiniz”

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER - 
Daha önce çektiği iki film ile İslam’ın “aşırı uçlar” ile bir bağlantısı olmadığını insanların gözleri önüne seren Robb Leech, İslam’ı anlatacak üçüncü filmi “camiye hoş geldiniz” (welcome to the mosque) filmi ile beyaz perdelere dönüyor.

Yeni çıkacak olan filminde İngiltere’nin başkenti Londra’nın doğusundaki bir camii ve cemaatinin hikayesini anlayacak olan Leech, çıkacak olan filmin ses getireceğine emin. Filminde Müslüman gençlerin Daeş yanlıları “aşırı uçlara” karşı verdiği mücadeleye de değinecek olan Leech, filmi ile İslami terörizm ile bağdaştırmaya çalışan batı medyasına da tokat gibi bir cevap vermeye hazırlanıyor.

Özellikle Avrupalı Müslümanların iyi tanıdığı Robb Leech’in de filmde birkaç sahnede boy göstermesi bekleniyor.

Filmin bütçesinin ise beklenenden pahalı olması filmin kalitesi ile ilgili insanların kafasında ipuçları oluşmasına yetiyor. Film’de Avrupa’nın tanınmış aktörlerinin bir kaçının oynayıp oynamayacağı ise merak konusu.

Daha önce Avrupalı Müslümanların severek izlediği pek çok yapıma imza atmış olan Leech, film ile ilgili İndependent’e verdiği demeçte; ” İslam’ı terörizm ile bağdaştıranlara karşı gereken cevabı film ile vermeyi amaçlıyorum” ifadelerini kullandı.

Filmin vizyona giriş tarihi henüz belli değil. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.