Ünlü oyuncu kendi taraftarı, Müslümanlara hakaret edince...

Ünlü oyuncu kendi taraftarı, Müslümanlara hakaret edince...

Amerika Birleşik Devletlerinde en çok seyredilen ve tutulan spor dalı olan Amerikan Futbolunun en üst mertebesi Ulusal Futbol liginde dün ilginç bir olay yaşandı.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Amerikan ulusal Futbol ligi dün ilginç bir olaya sahne oldu. Green Bay Packers ile Detroit Lions takımları arasında oynanan resmi maç öncesinde Packers takımının en önemli oyuncusu olan ve Amerikalılar tarafından da bir Süperstar olarak görülen Aaron Rodgers adlı oyuncu, maçtan önce bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Paris’teki olaylar için herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Saygı duruşu sırasında arka sıralardan bir taraftarın Müslümanlar ile ilgili küfürlü ifadeler kullanması Rodgers’ı sinirlendirdi ve kendisinin hemen salonu terk etmesini istediğini belirtti.

Saygı duruşunun ardından sözlerine başlayan Rodgers; “Paris’te yaşanan bir İnsanlık dramıdır ve bir terör olayıdır. Herhangi bir dinin mensupları ile bağdaştırılamaz” ifadeleri ile Müslümanları kötülemeye çalışanlara da gereken dersi vermiş oldu.

Yaptığı hareket ile Amerikan basınının da takdirini toplayan Rodgers için pek çok Beyzbol otoritesi “Liderliğini saha dışında da ispat etmiş oldu” ifadelerini kullandı.

Forbes’in haberine göre bu hareketi ile Rodgers’e “yılın spor insanı” ödülü verilmesi de gündeme geldi. Saha içinde göstermiş olduğu centilmence tutum ve iyi oyunu ile zaten takdirleri toplayan sporcu, bu hareketi ile de alkışları toplamış oldu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum