Tutanak ezber bozmaya devam ediyor

Tutanak ezber bozmaya devam ediyor

Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek’in sunumu ve sosyolog-yazar Müfid Yüksel ve ekopolitik genel koordinatörü Doç.Dr.Ergün Yıldırım’ın daimi konuk olarak katıldığı Tutanak Programın’a bu hafta araştırmacı-yazar Fehim Işık konuk oluyor.

Risale Haber-Haber Merkezi

Tutanak’ta bu  hafta PKK’nın nasıl ortaya çıktığı, diğer Kürt örgütleriyle ilişkileri, dindar ailelerden gelen Kürt gençliğinin bir kısmının nasıl sekülerleştiği, PKK’nın Mele açılımına gösterdiği tepkinin nedenleri, Suriye’deki olaylarda Suriyeli Kürtlerin tavrı sorgulanacak.

 Fehim Işık, canlı anlatımlarıyla faili meçhul cinayetleri, Günaydoğu’da “beyaz toros” sendromunu ve canlı tanıklığıyla bir döneme ışık tutacak.

Müfid Yüksel’in arşiv belgeleri ışığında sorgulayacağı meseleleri , Ergün Yıldırım’da sosyolojik anlamda inceleyeceği  Tutanak  Programı her cumartesi günü saat 22.15 de TV NET ekranlarında