Sporcular Trump ile görüşmek istemiyor

Sporcular Trump ile görüşmek istemiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Müslüman düşmanı ırkçı başkanı Donald Trump, NBA sporcularının da hedefinde.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA)'de oyuncular ile Başkan Donald Trump arasındaki söz düellosu sürüyor. Şu an finalleri oynanan NBA'de yeni bir polemik başladı.

ABD'nin Irkçı ve Müslüman düşmanı Başkanı Donald Trump, melez ve siyahi vatandaşlar içinde de sevilmiyor. Özellikle Trump dönemi ile birlikte artan siyahi cinayetleri, ABD'deki siyahilerin otorite kabul ettiği isimlerden biri olan Lebron James'in de sık sık dikkat çektiği bir konu.

Lebron James ile Donald Trump arasında Başkanlık seçimlerinin başında ortaya çıkan gerginlik sürüyor. Trump'ı sık sık itham eden James, NBA finalleri esnasında da konuştu. Clevaland Cavaliers oyuncusu Lebron James, bu sene NBA Finallerini kim kazanırsa kazansın Trump'a ziyarete gitmemesi gerektiğini söyledi.

NBA'de bir gelenek olan şampiyon olan takım Beyaz Saray'a çıkıyor. Şampiyonluk sonrası ABD Başkanı ile görüşen sporcular, başkan ile bir gün boyunca yapılan etkinlik düzenliyorlar.

NBA Finallerinin diğer katılımcı takımı Golden State Warriors'un yıldızı Stephen Curry de Lebron James'e katıldı. Curry, Lebron ile aynı fikirde olduklarını ve kesinlikle bu yıl Beyaz Saray'a çıkmamaları gerektiğini söyledi.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.