Ramazan bayramı ne zaman? 2017 Ramazan bayramı kaç gün tatil?

Ramazan bayramı ne zaman? 2017 Ramazan bayramı kaç gün tatil?

2017 Ramazan'ın yaklaşması ile birlikte bir diğer merak edilen konu 2017 Ramazan Bayramı ne zaman? olmuş durumda. 2017 Ramazan Bayramı kaç gün tatil olacak? sorusu için gözler yetkililerde...

Üç Aylar'ın sonuna doğru ilerlediğimiz şu günlerde 11 ayın sultanı Ramazan için geri sayım başladı. Ramazan'ın bir diğer merak edilen konusu Ramazan Bayramı ne zaman? sorusunun cevabı. Ayrıca yoğun çalışma temposundan yorulanlar Ramazan Bayramı kaç gün tatil? sorusuna da yanıt arıyor. İşte merak edilenlerin yanıtları.

11 Ayın Sultanı Ramazan yaklaşıyor. Ramazan'a kaç gün kaldı? sorusunun cevabı için TIKLAYINIZ

Ramazan'ın ilgi çeken bir diğer yanı da dini bayramlarımızdan olan Ramazan Bayramı'dır. Ramazan Bayramı, oruç ayından sonra Müslümanlar'ın kutladığı bir bayramdır ve üç gün sürer. Fakat ülkemizde takvimlerden ötürü bazen bu tatil süresi uzamaktadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek? sorusu son derece kritik.

Ramazan Bayramı ne zaman? (2017)

26 Mayıs 2017 Cuma günü 11 Ayın Sultanı Ramazan'ı karşılayacağız. Ramazan tam olarak 30 gün sürecek ve 24 Haziran itibari ile son gününü yaşayacağız. Bu gün aynı zamanda Ramazan Bayramı arefesi olacak.

2017 Ramazan Bayramı tarihi ise 25 Haziran 2017 Pazar günü olacak.

Üç gün sürecek Ramazan Bayramı 27 Haziran 2017 Salı günü akşamı sona erecek.

Pazar-Pazartesi ve Salı günleri idrak edilecek Ramazan Bayramı'nın bu günlere denk geliyor olması olası bir 9 günlük tatilin önüne geçiyor. Yani bu yıl uzun bir Ramazan tatili beklentisi boşa çıkabilir. Yetkililerden bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Fakat Ramazan Ayı içinde bir haber gelecektir.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.