Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ne zaman sinemalarda?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ne zaman sinemalarda?

TRT Çocuk kanalında yayınlanan ve milyonların sevgilisi olan Rafadan Tayfa'nın sinema uyarlaması Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ne zaman yayınlanacak? İşte Rafadan Tayfa'nın vizyon tarihi

TRT Çocuk'un fenomen çizgi filmi Rafadan Tayfa yakın zamanda sinemalarda. Kamil, Hayri, Akın ve Mert'in mahallelerini kurtarmak için atıldıkları büyük macerayı konu edecek yeni film Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ne zaman sinemalarda? Tüm çocuklar heyecanla tarih bekliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği ve TRT'nin ortak yapımcısı olduğu Rafadan Tayfa Dehliz Macerası çocuklar ile sinemada buluşacak. Yaklaşık 3 yılda tamamlanan Rafadan Tayfa filmi büyük ilgi görecek.

Rafadan Tayfa vizyon tarihi

Yapılan açıklamaya göre 3 yılda tamamlanan Rafadan Tayfa Dehliz Macerası 26 Ekim 2018 Cuma günü itibari ile sinemalarda olacak ve sevenleri ile buluşacak.

Animasyondaki müziklerin de söz yazarı ve bestecisi olan yapımcı İsmail Fidan, Rafadan Tayfa'nın son derece başarılı olduğundan ve ilklere imza attığından bahsetti. Fidan'a göre Rafadan Tayfa geniş bir yaş kitlesine de ulaşmış durumda. 

Tüm zamanların en büyük gişe başarısını beklediklerini söyleyen Fidan, şu ifadeleri kullandı; "Bir yerli yapım olarak tüm zamanların en büyük gişe başarısını hedefliyoruz. Sinema filmimizin ardından uluslararası arenaya açılıyoruz. İlk olarak kasım ayında Güney Afrika Film Fuarı'nda görücüye çıkacağız. Ardından da animasyon ve film fuarlarının tamamında yer alarak 'Rafadan Tayfa' markasını daha üst seviyelere taşıyacağız."

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum