Müslüman yardım kuruluşları ödüllendirildi

Müslüman yardım kuruluşları ödüllendirildi

İngiltere'de Müslümanlar sosyal yardımlar konusunda en önde gelen topluluk olmaya devam ediyor.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Her yıl Müslüman yardım kuruluşları ve Müslümanların bireysel çalışmalarını ödüllendirmek için Bradford şehrinde verilen İngiliz Müslüman Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl İngiltere'nin en iyi yardım kuruluşu 'Müslüman Küresel Yardım Kurumu' (Muslim Global Relief) seçildi.

Ödüller İngiltere'de Müslümanların olumlu etkilerini kutluyor ve hayır işi yapan Müslümanlar ile, İngiltere'den 500'den fazla İnsani Yardım Kuruluşunu bir araya getiriyor.

Nelson şehrinde kurulan Müslüman Küresel Yardım Kurumu ise Afrika'da köylerinde yaptığı çalışmalar ve bağlılık sebebiyle bu ödüle layık görüldü.

Yardım kurumundaki pazarlama ve iletişim sorumlusu Mujahaid Bin Jamshaid, "İşimizin uluslararası alanda tanınmasını sağlamaktan ve bununla birlikte öncü yaklaşımımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, gurur verici bir an; Sağlık, çevre, mülteci krizinin sonuçları gibi konulara eğiliyoruz. Unutulmuş topluluklara yardım eli uzatıp, İngiltere'de İslamiyet'i elimizden geldiğince güzel temsil etmeye çalışıyoruz. Çalışmak ve hizmet ettiğimiz topluluklar üzerinde daha da olumlu bir etki yapmak için Allah bize güç versin" ifadeleri ile ödülden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Müslüman Küresel Yardım Kurumu, 40'tan fazla ülkede 20 yıldır faaliyet gösteriyor.

Hayırsever kurumun lideri Muhammed Razaque şunları söyledi: "Mutluluk içindeyiz ve bu yalnızca ekibimiz tarafından değil, bizi destekleyerek harika bir iş çıkartan herkesin koyduğu yürek ve çaba sayesinde oldu."

thisislanceshire'ın haberine göre Müslüman Küresel Yardım Kurumu ödül için herkese teşekkür etti. Ödül gecesi çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.