Müslüman Avukat, İslam düşmanlarının tahrikini böyle söndürdü

Müslüman Avukat, İslam düşmanlarının tahrikini böyle söndürdü

Başarılı Müslüman Avukat Kasım Raşid, sosyal medyada da son derece aktif. Başarısı İslam Düşmanları tarafından kıskanılan Raşid, kendisine gelen kötü mesajları susturuyor.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Kasım Raşid, başarılı kariyerinin yanı sıra iyi bir Twitter kullanıcısı. Binlerce takipçisi olan Raşid, sıkça Müslüman düşmanı 'trollerin' de hedefinde oluyor. Kasım Raşid'i kışkırtıp koz vermesini isteyen troller sıkça kendisinin kıvrak zekasının gazabına uğruyor. Bunun bir örneği de geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Avukat kimliğinin yanı sıra yazar ve akademisyen olan Raşid'e bir İslam düşmanı tarafından Kur'an-ı Kerim'in yakıldığı görüntünün yer aldığı bir fotoğraf gönderildi. İslam düşmanı, bu hareketi ile Müslüman Raşid'i kışkırtmayı amaçladı. Fakat Raşid'in cevabı şu şekilde oldu;

"Dinime göre yıpranmış ve kullanılmayacak olan Kur'an-ı Kerim kopyaları atılmaz, yakılır. Siz de bu hareketiniz ile beni kışkırtmak isterken Şeriat kuralını uygulamış oldunuz."

kasim-rasid-twitter.png

Raşid ayrıca; "Tebrikler, kendinle oynadın" diyerek, kendisini kışkırtmak isteyen trollü daha da küçük düşürdü.

Kasım Raşid'in bu cevabı ve hareketi, kendisini takip eden Müslüman veya Müslüman olmayan pek çok takipçisinden alkış aldı. Bir Twitter kullanıcısı bu konuşmaya cevaben; "İşte mükemmel bir kıvrak zeka örneği. Zeka yine ofansif yaklaşımı yendi" dedi.

StepFeed'in haberine göre benzer şekilde pek çok kişi de Raşid'i yaklaşımından ve bir internet trollünü mat etmesinden dolayı tebrik etti. 

Kasım Raşid ise olay sonrasında kendisine mesaj göndererek tehditler savuran bir Hristiyan'ın mesajlarını yayınlayarak; "İşte DEAŞ terörünün Hristiyan versiyonu" dedi. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum