Meşhur kulüp 3 şartla Müslümanlara ücretsiz

Meşhur kulüp 3 şartla Müslümanlara ücretsiz

Amerikalılar Donald Trump gibi düşünmediklerini kanıtlamaya çalışıyor. Bunun en güzel örneğini ise Dünyaca meşhur Brooklyn komedi kulübü verdi.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Amerikalılar Trump’ın vurduğu damgayı üzerlerinden silmeye uğraşıyor. Pek çok Amerikalı Donald Trump’ın sözlerine tepki gösterirken, en büyük tepki yine mizah kanadından geldi.

Sahnesinden dünyaca ünlü komedyenler çıkarmış ve ünü kıtaları aşmış Brooklyn komedi kulübü, Müslümanların kulübe girişini ücretsiz hale getirdi. Yalnız kulübün üç tane şartı var; ” 1)Yüzünü Mekke’ye dön, 2)Fatiha’yı ezberden oku, 3) İçeri girip istediğiniz kadar gülün”

Projenin sahibi ise komedi kulübünün Müslüman komedyenlerinden olan Mo Fathelbab. Fathelbab uygulamaları ile ilgili yaptığı açıklamada; ”Ben bir Müslüman-Amerikalıyım. Artık İslamafobik şeyler duymaktan sıkıldım. Bu uygulama dikkatleri biraz da olsa bu sorunun üzerine çekecek. Bu rahatlatıcı bir şey” ifadelerini kullandı.

Kendilerini Müslüman gibi gösterip, içeri girmeye çalışanlar olup olmayacağına dair sorulara yanıt veren Fathelbab; ”Biz Müslümanlar kendimizi bir şekilde belli ederiz. Ama yine de elimizden gelen önlemi aldık” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Müslümanlara mal edilmeye çalışan California saldırısı ile ilgili de konuşan Fathelbab; ” Duymaktan sıkıldığım şeylerden biri. Gerçek Müslümanlar hiç kimseye saldırmazlar. Ben de Müslümanım ve burada insanların gülmeleri için çalışıyorum. Bana gülmek isteyen Müslümanlar gelsin” ifadelerini kullandı.

Reuters’ın haberine göre uygulamaları ile dikkat çeken Brooklyn Komedi Kulübünün Donald Trump ile ilgili komik bir stand-up gösterisi sunacağı da duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.