Mehmet Görmez'den 'şeyh' Ömer Öztürk'e ibretlik cevap

Mehmet Görmez'den 'şeyh' Ömer Öztürk'e ibretlik cevap

Görmez'e "İngiliz uşağı" ve "mürted" diyecek kadar gözünü karartan "şeyh" görünümlü Ömer Öztürk'ü Ulusalcı Odatv günlerdir pazarlıyor

Ahmet Bilgi-RİSALEHABER

Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Mehmet Görmez, kendisini 'MTTB eskimez başkanı ve Nakşibendi Şeyhi’ olarak tanıtan Ömer Öztürk'e tarihi bir cevap verdi.

Ulusalcı Odatv'nin çeşitli konuşmalarını bir araya getirerek günlerdir pazarladığı bir isim olan 'şeyh' Ömer Öztürk, Said Nursi’den Menzil tarikatine, İsmailağa'dan İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ve Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez'e bir çok kişiye hakaret ve iftiralarda bulunuyor.

Mehmet Görmez'e "İngiliz uşağı" ve "mürted" diyecek kadar gözünü karartan "şeyh" görünümlü Ömer Öztürk, güya günah işlemekten kaçınmak için Medine'ye yerleşmişti.

Günahtan kurtulmak için Medine'ye sığınmanın yetmediğine dair ibret olsun!

Mehmet Görmez, gazeteci Kemal Öztürk'ün Youtube kanalına verdiği röportajın bir yerinde isim vermeden Ömer Öztürk'e şu cevabı verdi:

"Benimle ilglii şu sıra bir kaç gündür Odatv'de yayınlanan bir görüntü var. Türkiye'de pek çok kişinin çok saygı duyduğu bir insan. Belli bir tarihte "Türkiye'de yaşarsam ben günaha girerim" demiş ve gitmiş Medine'ye sığınmış. Günah işlememek için Medine'ye sığınmış yani. 

"Ona mikrofon uzatmışlar ve beni sormuşlar. "İngiliz uşağı" diyor. Sonra benim hazırladığım master tezi üzerinden "mürted" diyor. Bir kardeşimiz bana sordu "bunu niye mahkemeye vermiyorsun?" 

"Günahtan kurtulmak için Medine'ye sığınmanın yetmediğine dair ibret olsun diye böyle bir şey düşünmem" dedim.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum