Kuzu: Said Nursi hazretlerinin adını kirletmeyin!

Kuzu: Said Nursi hazretlerinin adını kirletmeyin!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, "Said Nursi hazretleri gibi büyük bir zatın adını kirletmeyin" dedi.

Uluslararası Vuslat Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Vuslat Platformu’ toplantısında konuşan Kuzu, yıllarca bir örgütle çalıştıklarını ve gerçeği sonradan öğrendiklerini ifade ederek, “Biz iyi niyetle yaptık, günahıyla sevabıyla. Biz buradayız ama asıl olan niyettir. Bir örgütle çalışmışız maalesef ve hakikaten bugün aklımızı donduran bir faaliyetle iç içeler. Bu bizi derinden üzüyor. Sene 1997, Çevik Bir söz sahibi.

Hükümete dayatılmış malum maddeler imam hatip okulları ve başörtü aklınıza ne geliyorsa, her tarafta bir yasak. ‘10 milyon insanı öldürsek ne olur’ diyen bir tablo var ülkede. Biz o şartlarda burada toplandık. Biz buraya geldiğimiz zaman, Çevik Bir Bolu’ya gelmiş, Düzce’ye yaklaşmış, şimdi geliyor diye birbirimizle şakalaşıyorduk. Burada kıyamet kopuyordu. O platformdan o günün şartlarında çok güzel şeylerde çıktı. Gündem alması en zor konuları biz burada gündem aldık masaya yatırdık. Burada kimlerle uğraştık. Ama inşallah o ekip içinde de iyi niyetli olan arkadaşlarımızı bir kez daha uyarıyoruz. Yanlış yol. Said Nursi hazretleri gibi büyük bir zatın adını kirletmeyin. Yolunuz yanlış. Vakitli bir şekilde bu gidişin doğru olmadığını görün, ortada bir örgüt var örgüt. Başı nerde öbür tarafı nerde ben onu çok bilemem ama bu devletin arşivlerinde bunlar mutlaka olacak” şeklinde konuştu

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum