Kemal Kılıçdaroğlu 'Said Nursi' dedi CHP karıştı

Kemal Kılıçdaroğlu 'Said Nursi' dedi CHP karıştı

Küfürler, hakaretler havada uçuştu

Risale Haber-Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşma sırasında "Said Nursi" kelimesini kullanması CHP'yi karıştırmaya yetti.

Uzun konuşmasında hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, demokrasi anlayışlarını anlatırken bir anda sözü Said Nursi'ye getirdi:

Sosyal medyada gündem oldu

"Sen Saidi Nursi’nin kitaplarını yasakladın, biz o yasağa karşı Anayasa Mahkemesine gittik, kitaplar yasaklanmamalıdır diye. Sen geldin kitaplara ağır vergiler getiriyorsun millet okumasın diye" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri CHP'liler tarafından sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Said Nursi hakkında hâlâ cahiller

Çoğunlukla ağza alınmayacak küfürler edilirken bazıları da Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti. Yorum yapanların Said Nursi hakkında ne kadar bilgisiz ve cahil oldukları da bir kez daha ortaya çıktı.

Küfürsüz tepkilerden bazıları şöyle:

-"Atatürk’e küfreden Said Nursi’nin kitabını savunmak Atatürk’ün kurduğu parti CHP’nin genel başkanı olarak sana mı düştü Kılıçdaroğlu? Sırf bu beyanatın nedeniyle bile hemen bugün istifa etmelisin!

-bence savunmaya gecmeyin bosu bosuna komik duruma dusmeyin. hele hele bir ataturkcunun bu adami savunmaya calismasi, gercekten komik.

-chp feshedilmelidir. merkezden en uç sola kadar tüm görüşlerin önünde engeldir artık chp. ülke kuran partinin haline bak.

-Kılıçdaroğlu, grup toplantısında "Sen Said Nursi'nin kitaplarını yasakladın ama biz o yasağa karşı Anayasa Mahkemesine gittik" dedi. Övündüğü şeye bak, yazık..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum