İtalyan Başpiskopos: Böyle giderse Avrupa 10 yıl içinde Müslüman olacak

İtalyan Başpiskopos: Böyle giderse Avrupa 10 yıl içinde Müslüman olacak

Avrupa'nın Müslüman korkusu Katolik ve Ortodoks dünyasını bir araya getiriyor

Ömer Çiftçi'nin haberi:

RİSALEHABER-Avrupa Hristiyan Dünyası panik içinde. Sebebi ise Avrupa'da giderek yükselen İslamiyet. Bu tehlikeye dikkat çekenlerden biri de Katolik camiasının bilinen isimlerinden Başpiskopos Carlo Liberati. Liberati'nin tahminlerine göre Avrupa'da ve İtalya'da 10 yıl içinde İslamiyet hakim olacak. Sebebi olarak da Hristiyan Dünyası'nın 'aptallığını' gösteriyor.

Avrupa'nın dini bir boşluk içinde olduğunu söyleyen Liberati, Avrupa'nın Hristiyanlığı terk edip pagan ve ateizm'e dayalı bir anlayış ile yaşadığını, kurallarını Allah'ın hükümlerine karşı koyduğunu belirtiyor. Bütün bu dini ve ahlaki çöküşün Avrupa'da İslamiyet'i desteklediğini ve İnsanların bu nedenle İslamiyet'e yöneldiğini söylüyor ve bunu Avrupa'nın aptallığı olarak görüyor.

Avrupa'da Hristiyanlığın paganizm ile yoğurulmasını ve İnsanların ateist bir hayat yaşamaya başlaması ile ilgili konuşan Liberati; "Zayıf bir imanımız var. Kiliselerimiz ve seminerlerimize kimse gelmiyor, katılmıyor. Hristiyanlıktan uzaklaşmamız ise İslamiyet'in önüne açıyor. Buna ek olarak Hristiyanlar olarak çocuk yapmıyoruz, ailelerimiz çok küçük. Eğer bu şekilde giderse 10 yıl içinde İslamiyet egemen olacak" ifadelerini kullandı.

Cns News'in haberine göre Liberati'nin bu sözleri Hristiyan din adamları içinde de kabul gördü. Liberati'nin İtalyan Katolik Gazetesi La Fede Quotidiana'da yayınlanan bu yazısı Avrupa'nın büyüklü küçüklü pek çok basın bülteninde de yer buldu. Avrupa'da İslamiyet'in yükselişi Ortodoks ve Katolik Dünyası'nı bir araya getirmiş gibi görünüyor.

Kaynak: Risalehaber.com

221163.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum