İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul'da trafiğe futbol düzenlemesi geldi. Bugün saat 20.30'da oynanacak Galatasaray-Konyaspor maçı nedeniyle saat 17.30'dan sonra bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Risalehaber Haber Merkezi- Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig mücadelesi nedeniyle İstanbul'da trafiğe düzenleme geldi. Bazı yollar bugün saat 17.30'dan itibaren maç nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden geldi. Emniyetin yaptığı açıklamada Türkiye Süper Lig'inde Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadele nedeniyle saat 17.30'dan sonra trafiğin bazı yollarda kapatılacağı duyuruldu.

Açıklamada trafiğe kapanacak yollar şöyle belirtildi;

Güney yan yolda bulunan İSPARK otopark alanı dolana kadar açık olacak TEM kuzey yan yoldan güney yan yola dönüş varyantı, İSPARK dolduktan sonra trafiğe kapatılacak. Burası kapandıktan sonra alternatif olarak sürücüler TEM Kuzey yan yol Okmeydanı dönüşleri-TEM Güney yan yol bağlantı yolunu kullanabilir.

20.30 itibari ile maç başladıktan sonra TEM Kuzey yan yol trafiğe kapalı olacak. Burası kapanınca TEM Kuzey'den Güney'e bağlantı varyantı trafiğe açılacak"

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.