İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji uyarı verdi

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Meteoroloji uyarı verdi

Türkiye hafta sonunu ılık bir havada geçirdi. Fakat Aralık ayının son haftasında tablo değişecek. Türkiye yeni haftaya soğuklarla giriyor. İstanbul da bu soğuklardan nasibini alacak. İstanbul'da kar yağışı için uyarı yapıldı.

Türkiye yeni haftaya soğuk ve yağışlı havanın etkisinde başlayacak. Pazartesi doğudan başlayacak soğuk sistem salı ve çarşamba günleri tüm yurdu etkisine alacak. Sistem ocak ayının ilk günlerine kadar etkisini sürdürecek. Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul için de kar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için uyarısını yaptı. Havalar önemli ölçüde soğuyacak ve Türkiye'nin pek çok noktası beyaz örtüye bürünecek. Soğuk hava sistemi uzun vadeli olacak.

İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Alınan bilgilere göre İstanbul çarşamba gününden itibaren kar yağışı ile karşı karşıya kalacak. Alçak kesimlerde karla karışık olarak görülecek yağış pek çok noktaya kar yağışı olarak düşecek. Salı günü ise yağmurlu bir hava etkisini gösterecek.

İstanbul'da salı günü sıcaklık 9 derece birden düşecek. Perşembe ve cuma günleri ise karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

istanbul hava durumu

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.