İslam karşıtı Protestoyu tek başına bir hareketle bitirdi

İslam karşıtı Protestoyu tek başına bir hareketle bitirdi

İslam karşıtı protestoların ardı arkası kesilmeyen Amerika’da geçtiğimiz gün çok ilginç bir olay yaşandı.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER- Amerika’nın Ohio eyaletinde yaşanan bir olayla Müslümanlar İslam karşıtlarına bir ders daha verdi. Geçtiğimiz gün bölgelerinde yapılmakta olan bir camiyi protesto eden İslam karşıtı grup, ellerinde İslam’a dil uzatan pankartlarla sokağa çıktı.

Uzun süre sloganlar atan ve yürüyen grubun yanına bir süre sonra yeni Müslüman olmuş bir kadın yanaştı. “Ben bir Müslüman’ım, her şeye rağmen sizinle sarılmak istiyorum” dedi.

Uzunca süre şaşkınlıkla donan grubun öncüsü olan bir kadına sarılan Müslüman kadın, protestocuları da etkilemeyi başardı.

Sözlü olarak Müslüman kadınla uzunca süre münakaşa eden grup, konuşmanın sonunda Müslüman kadını haklı buldu. Protestocu kadınlar ile sarılan Müslüman kadın, protestodan geriye güzel görüntüler bıraktı.

hug1.jpgOlaydan sonra facebook sayfasında olayı merak edenlere seslenen Müslüman kadın Cynthia DeBoutinkhar; ” Benim seçtiğim din barış ve diyalog dini. İçimden bir ses onlara sarılmam gerektiğini söyledi. Yaklaştım ve dinimin onların anladığı gibi kan ve gözyaşı dini olmadığını söyledim. Uzunca bir süre konuştuk. Neticede onlar da ikna oldu. Bir çok göstericiye sarıldım. ” İfadelerini kullandı.

Sbs’un haberine göre olay Ohio basınında da geniş yer tuttu. Pek çok Müslüman, olayı gerçekleştiren kadını tebrik ederken, Müslümanların nasıl hoşgörülü olduğunu bir kez daha ispat ettiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum