İslam düşmanı örgüt: Trump bizi seviyor, haftada bir Beyaz Saray'a gidiyoruz

İslam düşmanı örgüt: Trump bizi seviyor, haftada bir Beyaz Saray'a gidiyoruz

İslam düşmanı ırkçıların Beyaz Saray'ı ele geçirdiği yine İslam düşmanı bir grup tarafından açıklandı.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- ACT for America adlı ünlü İslam düşmanı örgütün kurucusu Brigitte Gabriel, örgütün 4 ve 5 Eylül tarihlerinde düzenlenen yıllık toplantısında çok önemli açıklamalara imza attı. Gabriel, örgütlerinin artık haftada bir Beyaz Saray'da özel bir toplantıya davet edildiğini söyledi. Gabriel'in bu açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Donald Trump'ın ve ABD'yi yöneten Beyaz Saray'ın ırkçı bir örgütle bu kadar yakın ilişkisi olması pek çok kişi tarafından eleştirilmeye başlandı.

Gabriel, açıklamasında; "Aslında, haftada bir kez Beyaz Saray'da ayakta görüşmemiz olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi ve ekledi; “Bizi seven bir başkanımız var, Başkan Trump.”

ACT for America grubunun kurucusu Brigitte Gabriel, ABD toplumunda büyük bir ırkçı ve Müslüman düşmanı olarak tanınıyor. Gabriel daha önce yazdığı kitaplarda Müslümanları bir tehdit olarak görmüş ve ABD demokrasisine Müslümanların zarar verdiğine inandığını söylemişti.

ABD'de aşırı sağcıları izleyen bir insan hakları grubu olan SPLC ise ACT for America örgütünü ırkçı ve zararlı bir örgüt olarak tanımlıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında örgüt, Pensilvanya ve New York'ta iki Neo Nazi grubun da katıldığı bir gösteri ile 'Şeriat'a karşı yürüyüş' düzenlemişti.

Mic.com'un haberine göre, Gabriel'in Beyaz Saray'a toplantı için gittikleri iddiası ise cevapsız kaldı. Beyaz Saray Obama döneminde görüştüğü grupları açıklıyordu. Fakat bu uygulama Trump'ın başa geçmesi ile değişti.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.