İngiltereli genç Müslümanlar yardım için sahaya çıkıyor

İngiltereli genç Müslümanlar yardım için sahaya çıkıyor

İngltere'nin Huddersfield şehrindeki Müslüman gençler yardım kampanyası için farklı takımlar ile 24 saat sürecek bir futbol turnuvası düzenliyor.

Ömer Çiftçi'nin haberi- Risale Haber:

İngiltereli Müslümanlar isimlerini hayır ve yardım işleri ile duyurmaya devam ediyor. İngiltere'nin Huddersfield şehrinde bulunan yaşları 15 ila 20 arası değişen 150 Müslüman genç, 24 Saat devam edecek ve 25 ayrı takımın maç yapacağı bir futbol turnuvası düzenlemeye karar verdi.

Maçlar 25 takım arasında eleme usülü ile olacak ve 24 saat boyunca devam edecek. Her maç 1 saat sürecek ve maçların gelirleri Forget me not children's hospice (Kanser çocuklar yardım kuruluşu) adlı kuruluşa bağışlanacak.

Karşılaşmalar Huddersfield şehrinin St.Andrew's Road bölgesinde düzenlenecek. Karşılaşmaları organize eden kuruluş ise Yorkshire’s Ahmadiyya Müslüman Gençler Birliği (AMYA).

itv.com'un haberine göre yardımın yapılacağı Forget me not children's hospice kuruluşu Müslümanlara müteşekkir olduğunu belirtiyor. Turnuva hakkında konuşan kuruluşun sahibi Jason Castello; "Bu futbol turnuvası bir festival. Bu festival aramızdaki kardeşlik ve arkadaşlık bağlarını güçlendirecek. Bizi destekleyen Müslüman gençlere ve ailelerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.