Haşir Risalesi okumayan Arnold Schwarzenegger: Ahiret var diyen yalan söylüyor!

Haşir Risalesi okumayan Arnold Schwarzenegger: Ahiret var diyen yalan söylüyor!

Terminatör filminin ünlü oyuncusu Arnold Schwarzenegger ölüm fikrinden rahatsızlık duyuyor ve cennetin sadece bir ‘fantezi’ olduğunu düşünüyor

75 yaşındaki aktör ahirete inanmıyor ve öldüğümüzde ‘hiçbir şey’ olmayacağına inanıyor. ‘Terminatör’e göre, her kim bunun aksini savunuyorsa yalan söylüyor!

SADECE YERİN 1,80 METRE ALTINA GİRİYORSUN!

Interview dergisi için verdiği röportajda, bir kereliğine gazetecilik yapan bir diğer Hollywood yıldızı Danny DeVito'nun "Bizi gelecekte ne bekliyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu, Howard Stern'in bana yönelttiği bir soruyu hatırlattı. 'Söyleyin valim, öldüğümüzde bize ne oluyor?' diye sordu. ‘Hiçbir şey! Sadece yerin 1,80 metre altına giriyorsun. Sana başka bir şey söyleyen kahrolası bir yalancıdır' dedim. Ruha ve pek bilgi sahibi olmadığım tüm bu ruhsal şeylere ne olduğunu bilmiyoruz, ama şu anda birbirimizi gördüğümüz şekliyle bedenimizi biliyorum. Birbirimizi bir daha asla görmeyeceğiz."

CENNET KULAĞA HOŞ GELİYOR AMA...

Arnold Schwarzenegger öldükten sonra sevdiklerini göremeyeceği için üzgün olduğunu da ifade etti. Cenneti fantastik bir teori olarak nitelendirdikten aktör şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar 'Sevdiklerimi cennette tekrar göreceğim' diye düşündüğünde bu kulağa çok hoş geliyor ama gerçek şu ki biz gittikten sonra birbirimizi bir daha görmeyeceğiz. Üzücü olan kısım da bu. İnsanların ölüm konusunda rahat hissettiklerini biliyorum ama ben hissetmiyorum."

Ünlü aktör, vücut geliştirme dünyasından son 20 yılda 15 arkadaşını kaybettiğini ve bu kadar çok ölüm gördükten sonra iç dünyasına rahatlık verecek bir kavram olarak kendi cennet tanımını geliştirdiğini şu sözlerle açıkladı:

"Bana göre cennet; çok sevdiğim, nazik, cömert, benim ve diğer insanların yaşamlarında fark oluşturan birini/birilerini koyduğum yerdir. Onları kafamın bir yerinde tutuyorum, tıpkı tüm arkadaşlarının arasında senin sahip olduğun o ön sıra gibi. Ve onları düşündüğünde hep iyi bir duyguya sahip oluyorsun." msn

İKİ KERE İKİ EŞİTTİR DÖRT KESİNLİĞİNDE İSPAT

Bediüzzaman Said Nursi, Kur'an-ı Kerim'deki Rum Sûresi 50. ayetinin tefsiri olan Haşir Risalesi adlı eserinde ahireti "iki kere iki dört" katiyetinde kesin bir şekilde ispat ediyor.

Aklı ve mantığı ikna edecek deliler ile ahireti ispat eden Said Nursi, "Eğer inanmazsan, gel parmağını gözüme sok!" şekline iddialı bir şekilde muhatabını davet ediyor.

İşte Arnold Schwarzenegger için ahireti ispat eden İngilizce Haşir Risalesi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum