Golünü attı, cami tuvaletini temizlemeye gitti

Golünü attı, cami tuvaletini temizlemeye gitti

Liverpool takımının Müslüman oyuncular sahadaki başarılarının yanı sıra sosyal hayatlarında da örnek olmaya devam ediyor. Muhammed Salah fırtınasının ardından gözler Sadio Mane'de....

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Liverpool'un Müslüman futbolcularından biri olan Sadio Mane, geçtiğimiz Cumartesi oynanan Premier Lig karşılaşmasında takımının Leicester City'i 2-1 yendiği maçta ilk golü atmış ve maç boyunca başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Maçın ardından ortaya çıkan bir görüntü ise Mane'ye olan sevgiyi bir kat daha arttırdı. Ortaya çıkan videoda Müslüman futbolcunun maçın ardından camiye giderek, ibadetin ardından caminin tuvalet temizliğine yardım ettiği görüldü.

Videonun cumartesi günü oynanan Leicester City karşılaşmasının ardından çekildiği kesinleşmiş durumda. Yatsı namazını kılmak için camide bulunan Mane, burada tuvaleti temizleyen kişilere de yardım etti.

Liverpool'un yeni fenomen oyuncusu Mane, Senegal asıllı bir Müslüman. Doğduğu Senegal'de babası imamlık görevini yapıyor. Liverpool medyasına daha önce alkol kullanmadığını, haramlardan uzak durduğunu ve hayatını inancına göre yaşadığını belirtmişti.

Sky News'in haberine göre Salah'ın ardından Mane'nin hem örnek karakteri, hem de başarılı futbolu, Liverpool taraftarını Müslümanlara bir adım daha yaklaştıracak gibi görünüyor.

İşte çok konuşulan o video;

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.