Felçli babasını Hacca taşıyor

Felçli babasını Hacca taşıyor

Pakistan’da 50 yaşında bir adam vücudu felç halde bulunan babasının hacc rüyasını gerçekleştirmek için babasını kutsal topraklara taşıyor.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER- Geçtiğimiz günlerde El Cezire televizyonunun Suudi Arabistan’da yaptığı Hacc özel programına konu olan bir hikaye insanları duygulandırdı. 50 yaşında Müslüman bir Pakistanlı, vücudu felç durumda olan ve yürüyemeyen babasının rüyasını gerçekleştirmek için onu sırtlayıp kutsal topraklara getirdi.

Kendisine uzatılan mikrofonlara “Babamı hacc ibadeti boyunca sırtında taşıyacağını” söyleyen Pakistanlı adamın kendisi de kutsal topraklara ilk kez geliyor.

Babasını kutsal topraklarda taşıyan adam, Hacc için Dünyanın dört bir yanından gelen hacıların da dikkatini çekti. Kendisini görenler hemen fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyor. Sosyal medyanın çok konuşulan konuları arasına giren Pakistanlı, İslam alemini duygulandırdı.

felcli-babasini-hacca-tasiyan-pakistanli-genc.jpg

Onislam.net’in haberine göre bu sene hacc ibadetini gerçekleştirmek için 2.5 milyon hacı adayı kutsal topraklara ulaşmış durumda.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.