Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Risale-i Nur hediye edildi

Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Risale-i Nur hediye edildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Risale-i Nur külliyatının tamamının Diyanet tarafından basılması taleplerine cevap verdi

İbrahim Bilgi'nin haberi:

RİSALEHABER-Açılışlar, temel atma ve toplantılar için Şanlıurfa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a Diyanet yayınları arasında yayınlanan Risale-i Nur eserleri hediye edildi.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Merkez Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında Vali Erin ile bir süre görüştü.

Kanaat önderleri ile buluşma

Ardından Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, kanaat önderleriyle bir araya geldi. 

Şanlıurfa Ataşehir Bahar Vakfı medresesinde düzenlenen toplantıda Afrin operasyonu konuşuldu. Askerlerimiz için zafer duası edildi, şehitlerimiz için Kur'an okundu. Türkiye ve bölge ile ilgili farklı konuların gündeme geldiği toplantıda kanaat önderlerinin fikirleri alındı.

Erbaş'tan Risale-i Nur cevabı

Toplantının ardından Furkan ve Mustafa Said Garip kardeşler Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a Diyanet yayınları arasında yayınlanan Risale-i Nur eserlerinden Uhuvvet Risalesi hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Risale-i Nur külliyatının tamamının Diyanet tarafından basılması taleplerine "İnşallah" şeklinde cevap verdi.

foto_galeri-002.gif

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum