En güzel ve en yeni 3 aylar mesajları | Facebook ve Whatsapp için resimli 3 aylar mesajları

En güzel ve en yeni 3 aylar mesajları | Facebook ve Whatsapp için resimli 3 aylar mesajları

Milyonlarca Müslümanı ilgilendiren tarih gelip çattı. Bügün üç aylar başladı. Dolu dolu geçecek üç ayların sevincini paylaşmak isteyenler resimli üç aylar mesajları ile sevdiklerinin bu önemli gününü kutlayabilir. Whatsapp ve Facebook üç aylar mesajları s

Gün itibari ile 2019 üç aylar mesajları sıkça aranıyor. 8 Mart Cuma günü itibari ile merhaba dediğimiz üç aylar ibadet, Kur'an, dua ve tevbe ayları olacak. Bu nedenle üç ayların başlaması da Müslümanlar için önem arz ediyor. Bu mübarek zamanın gelişini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler Resimli üç aylar mesajları ile bunu sağlayabilir. İşte en güzel ve en yeni 3 aylar mesajları...

Üç aylar dinimizde Recep, Şaban ve Ramazan aylarına verilen isimdir. Dört haram aydan biri olan Recep ayına bugün itibari ile kavuştuk. Regaip Kandili'nin ardından üç aylar sevinci de yayılıyor. Bu nedenle Whatsapp üç aylar mesajları sıkça aranır oldu.

RESİMLİ 3 AYLAR MESAJLARI

 Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle üç aylar mübarek olsun.

 Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Mübarek Üç Aylar hayırlı olsun.

üç aylar mesajı 1

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Üç Aylarınız mübarek olsun.

 Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Üç Aylar Mübarek Olsun.

2019 Üç aylar mesajları

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Üç Aylarınız mübarek olsun.

 Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır.  Üç Aylar hayırlı olsun.

Resimli Üç Aylar Mesajları

 Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Sizin ve ailenizin üç ayları mübarek olsun.

üç aylar resimli mesajları facebook

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Recep Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Whatsapp üç aylar mesajları

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.