e-Okul 2019 takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

e-Okul 2019 takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

10 yıldır öğrenci, öğretmen ve velilerin baş ucu kılavuzu olan e-Okul, 2019 yılında yaklaşan ilk dönem karneleri öncesi takdir teşekkür hesaplamak isteyen öğrencilerin sıkça aradığı bir platform haline geldi.

Kurulduğu günden beri öğrencilerin ve velilerin notlarını, devamsızlıklarını, nakil bilgilerini görebildikleri sistem olan e-Okul Veli Bilgilendirme sistemi 2019 yılında da bu özelliğini koruyor. Her yıl yeni özellikler ile değişen ve gelişen e-Okul, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonu gelirken yeniden revaçta. Dağıtılacak karneler öncesi notlarını öğrenmek isteyenler e-Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor.

e-Okul VBS giriş nasıl yapılır?

Bu yıl da öğrencilerin ve velilerin vazgeçilmezi olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş yapmak için öncelikle bir bilgisayar veya cep telefonu vasıtası ile https://e-okul.meb.gov.tr/logineOkul.aspx adresine giriş yapmalısınız. Ardından sağ kısımda yer alan Veli Bilgilendirme Sistemi'ne öğrencinin T.C. Kimlik Numarası, öğrencinin okul numarası ve sistemin verdiği resimdeki rakamları doğru biçimde girmelisiniz.

e okul

E-OKUL GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

e-Okul sistemine verdiğimiz bilgilerle giriş yaptıktan sonra sınavlardan aldığınız notları öğrenin. Ardından bu notların ağırlıklı ortalamasını alın. Çıkan sonuca göre alacağınız belgeler şu şekilde olacaktır;

70 puan altı: Belge alamaz
70- 84.99 arası: Teşekkür Belgesi
85-100 arası: Takdir Belgesi

Ayrıca son 3 öğretim yılı kesintisiz takdir almış olanlar üstün başarı belgesi alacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.