DP, Said Nursi düşmanı Atılgan Bayar'a ne danışıyor?

DP, Said Nursi düşmanı Atılgan Bayar'a ne danışıyor?

Gündemde kalmak için Said Nursi'ye iftira atan Bayar'ın Demokrat Parti'ye ve Genel Başkan Gültekin Uysal'a nasıl bir katkı sunduğu merak ediliyor

RİSALEHABER

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyon Milletvekili Gültekin Uysal'ın başdanışmanı Atılgan Bayar'ın Said Nursi ve Nurculuk hakkındaki hezeyanları büyük tepki çekti.

Said Nursi'nin Zilzal suresini tefsir ettiği deprem hakkındaki risalesini anlamadığı için saçma sapan yorumlarda bulunan Atılgan Bayar, iftiralarını sıraladı.

Hiçbir belge ve delile dayanmadan tamamen hayal ürünü çarpıtmalarla Said Nursi'ye olan kinini kusan Bayar, bugüne kadar bir çok partiye danışmanlık adı altında yakın durdu ama hepsinden de kovuldu.

Gündemde kalmak için Said Nursi'ye iftira atan Bayar'ın Demokrat Parti'ye ve Genel Başkan Gültekin Uysal'a nasıl bir katkı sunduğu merak ediliyor. 

Gültekin Uysal duyurmuştu

Bir dönem Erdoğan ve Davutoğlu’nun seçim kampanyalarında da görev alan Atılgan Bayar, buralardan kovulmuştu.

2019'un Eylül ayında Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Bayar ile birlikte çalışacaklarını sosyal medya hesabından şöyle açıklamıştı:

"Türkiye ve hızla değişen dünyayı, yaşanan tarihsel dönüşümleri sağlıklı bir entelektüel ve stratejik akılla okuyan kıymetli dostumuz sayın Atılgan Bayar ile önümüzdeki süreçte kurumsal bünyemizde ‘Başdanışman’ olarak birlikte çalışacağız. Kendisine kabulü için çok teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum