Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Yeni oyuncuları kimler?

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Yeni oyuncuları kimler?

TRT'nin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul 2. sezonu yeni oyuncularla açıyor. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezondaki yeni oyuncular ve karakterleri belli oldu.

Geçen sezonun en fazla izlenen dizilerinden olan TRT1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezona sürpriz karakterlerle girecek.Diziye katılan oyuncular Cengiz Han, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin ve Barbar Conan gibi filmlerde yer alan özel koreografi ekibi Nomad tarafından üç ay boyunca at eğitimi, kılıç dersleri ve dövüş sanatları dersleri aldılar.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonuyla 30 Eylül Çarşamba 20:00'de TRT1 ekranlarında başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul dizisindeki yeni oyuncular ve rolleri:

Artuk Bey (Ayberk Pekcan), Korkut Bey'in en ahlâklı ve faziletli yöneticilerinden biridir. Moğol tehlikesinin farkındadır. Kayı Obası ile birlikte safları sıklaştırmanın gerektiğine inanmaktadır.

Korkut Bey (Hüseyin Özay), güngörmüş bir Türkmen Beyi'dir. Oğuz Boyları'nın bir olup Moğollar'a karşı mücadele etmesini istemektedir. Biricik oğlu Tuğtekin'i bu arzuya göre yetiştirmiştir. Aynı zamanda eşini ve diğer çocuklarını öldüren Moğollar'dan intikam almayı arzulamaktadır.

Aytolun (Evrim Solmaz) Korkut Bey'in ikinci eşidir. Hırsını ve dişiliğini kullanarak Korkut Bey'in ölen ilk eşini unutmasını arzulamaktadır. Dodurga ve Kayı Obası'nın kaderini etkileyecek müdahalelerde bulunmayı tasarlamaktadır.

Tuğtekin (Uğur Güneş) Dodurga Obası'nın Bey'i Korkut'un oğlu, Hayme Ana'nın yeğeni, Ertuğrul ve Gündoğdu Bey'in dayıoğludur. Hırslı ve iyi bir savaşçıdır. Kendisini kurulması muhtemel bir devletin en büyük yönetici adayı olarak görmektedir.

yenişafak

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.