Darbe dilekçesi hakimin çekmecesinden çıktı
Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli olan ve gözaltına alınan hakim Mehmet Sel'in odasında yapılan aramada, darbe gerçekleştiğinde işleme konulacak şekilde hazırlanmış bir şikayet dilekçesi örneği bulundu.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli 39 savcı ve 71 hakim hakkında gözaltı kararı alınmıştı. Bu kapsamda, gözaltına alınan hakim Mehmet Sel'ih adliye sarayındaki çalışma odasında yapılan aramada çıkan dilekçe dikkati çekti.
DARBE GİRİŞİMİ BAŞARILI OLSAYDI...
FETÖ'nün darbe girişiminin gerçekleşmesi halinde işleme konulacak şekilde hazırlanan şikayet dilekçesinin şikayetçi kısmının boş bırakıldığı görüldü. Başlığında "İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na" şeklinde ibare yar alan dilekçenin, şüpheli kısmında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın isimlerinin yer aldığı, ayrıca il valileri, MİT ve ilgili kamu görevlilerinin de şüpheli olarak yazıldığı belirtildi.
AA

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.