Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nur talebesi Samet'in cenaze namazına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nur talebesi Samet'in cenaze namazına katıldı

Cenazesi Sultanbeyli'deki Abdurrahmangazi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda defnedildi

Ahmet Bilgi'nin haberi:

RİSALEHABER-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kas hastalığına yakalanan 23 yaşındaki Nur talebesi Abdullah Samet Demir'in İstanbul Sancaktepe'deki cenaze namazına katıldı.

Bir çok gencin Kur'an-ı Kerim ve iman hizmeti ile tanışmasına vesile olan, Nur medresesini açan Abdullah Samed Demir dün sabah vefat etti. Risale-i Nur talebesi Abdullah Samet'in cenazesi dün Sultanbeyli'deki Abdurrahmangazi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda defnedildi. 

Tarabya'daki Huber Köşkü'nde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradan ayrılarak Demir'in cenaze namazı için camiye geldi. Ailesi ile görüşen Erdoğan, namazın ardından Abdullah Samet'in tabutuna omuz vererek, cenaze aracına kadar taşıdı.

Erdoğan evinde de ziyaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Samet'i geçtiğimiz yılın Mart ayında evinde de ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında orada bulunan kardeşi Emirhan Demir, Risale Haber'e konuştu. 

Abisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade eden Emirhan, "Cumhurbaşkanımızla görüşmeyi çok istiyordu. bunu gelen bir ziyaretçiye söylemişti. O da cumhurbaşkanımıza söylemiş. Cumhurbaşkanımız eve geldiğinde abimle ilgilendi. Ona dua etti. Abimin konuşması artık anlaşılamayacak hale gelmişti ben ona tercümanlık yapıyordum. Allah razı olsun" dedi.

erdogan_samet_ev.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum