Cildinizi kendi haline bırakmayın

Cildinizi kendi haline bırakmayın

Herkes için önemli olan yüz güzelliği ile ilgili tavsiyelerde bulunan Op. Dr. Bülent Cihantimur, cildin kendi haline bırakılmaması gerektiğini belirtti.

Kendi haline bırakılmış bir cildin ihtiyaçlarının verilmediğini ve cildin bu nedenle hızlı bir şekilde yıprandığını söyleyen Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur yüz kırışıklıkları için tavsiyelerde bulundu. Yüz bölgesi için takviye uygulamalar yapılmasını öneren Cihantimur, yaşlanma karşıtı Örümcek Ağı Kreminin destekleyici bir ürün olduğunu dile getirdi.
HEM NEMLENDİRİYOR, HEM DE KORUYOR
Örümcek ağı kreminin hem nemlendirici hem de yaşlanma karşıtı özellikler taşıyarak cildi beslediğini vurgulayan Cihantimur, ‘’Cildin mutlaka içeriden beslenmeyle ve dışarıdan bu tarz ürünlerle desteklenmesi gerekiyor’’ dedi. Kremin destekleyici yapıyı oluşturabilmesi için düzenli bir şekilde kullanılmasını öneren Cihantimur, ‘’Krem, sabah ve akşam uygun miktarlarda temiz yüze ve boyna masaj eşliğinde yedirilerek sürüldüğünde etkilerini göstermeye başlar’’ diye konuştu. 
CİLDİNİZİ UNUTMAYIN
Günlük yaşamda çok fazla ihmal edilen cildin ihtiyaçlarını göz ardı etmemek gerektiğine dikkat çeken Cihantimur, ‘’Yaş ilerledikçe cilde yapılan yatırımların geri dönüşü ancak bu şekilde alınabilir. Yaşıtlarına oranla daha parlak, formunda ve pürüzsüz bir cilde sahip olanlar ayrıcalıklı olacaktır. Bu yüzden anti aging kremler düzenli bir şekilde kullanılmalıdır’’ diyerek sözlerini sürdürdü. Örümcek Ağı Kreminin düzenli olarak kullanıldığında etkisinin daha çabuk görüleceğini ifade eden Cihantimur, ‘’Cilt bakımı kompleks bir tedavidir. Kremle birlikte sigara, alkol kullanımı bırakıldığında, sağlıklı besinler tüketilip spor yapıldığında 1 ay içinde çizgilerin silikleştiği ve cildin form kazandığı gözlemlenebilir. Bunun yanı sıra kremin anti aging etkisi dışında nemlendirici ve cildi besleyici etkisi de görülür’’ dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.