Bu karışım halsiz uyanmaya son veriyor!

Bu karışım halsiz uyanmaya son veriyor!

Günde 8 saat uyumak birçok rahatsızlığı önlese de rahat bir uyku için besinlerden destek almak gerekiyor. İşte sabah halsizliğini ortadan kaldıran ve rahat bir uyku uyumanızı sağlayacak doğal karışım ve halsizliğe iyi gelen besinler.

Kalitesiz ve düzensiz uyku tüm hayatımızı etkiliyor. Birçok hastalığa davetiye çıkaran kalitesiz uyku; hipertansiyon, kalp rahatsızlıkları, dikkat dağınıklığı, yorgunluk gibi rahatsızlıklara sebep olarak yaşam kalitesini düşürüyor. Günde 8 saat uyumak birçok rahatsızlığı önlese de rahat bir uyku için besinlerden destek almak gerekiyor. İşte sabah halsizliğini ortadan kaldıran ve rahat bir uyku uyumanızı sağlayacak doğal karışım ve halsizliğe iyi gelen besinler.

Bu kür sadece organik bal ve himalaya tuzundan oluşuyor. Her akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı almanız yeterli.

Himalaya tuzu doğal ve işlenmemiş haliyle 84 önemli mineral içerir ve bunların hepsi vücudumuza yararlı. Toksin üretmeden emilebilen bu maddeler, melatonin ve seratonin seviyesi ile kan basıncını düzenler.

Hazırlanışı ise şu şekilde;

-1 çay kaşığı pembe Himalaya tuzu

-5 çay kaşığı organik bal

Bu ikisini karıştırıp yatmadan önce bir yemek kaşığı ister doğrudan ister su ile tüketin. Bu ve benzeri karışımları herhangi bir rahatsızlığı olanların mutlaka doktoruna danışıp tüketmesi gerekiyor.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum