Bu da Trump'un papazı: İslam dünyası ile savaşıyoruz!

Bu da Trump'un papazı: İslam dünyası ile savaşıyoruz!

"Batı dünyası Müslümanlara karşı bir savaş veriyor. Konuşma özgürlüğüm risk altında"

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- ABD'nin eski Başkanlık ruhani danışma görevlisi olan Bill Graham'ın oğlu Franklin Graham, İngiltere'ye yaptığı ziyaret sırasında verdiği demeç ile gündeme oturdu.

Batı dünyasının İslam dünyası ile büyük bir savaş verdiğini söyleyen Graham, daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle de ceza alma riskiyle karşı karşıya. Bu nedenle konuşmasına, "Konuşma özgürlüğüm risk altında" ifadelerini kullandı.

Daha önce Trump'ın konuşmaları öncesi dualar eden Graham, ABD'nin Müslümanlar tarafından saldırı altında olduğunu ve ABD'ye gelen Müslüman göçmenlerin hepsinin teröre yatkın olduğunu savunarak tarafını da belli etti.

"Dünya Ticaret Merkezi'ni çökerttiler, Pentagon'a saldırdılar, Japonlar Pearl Harbor'a saldırdıklarından bu yana yaşanan en büyük saldırıda bir saatten fazla bir sürede 3,000 kişiyi öldürdüler. 11 Eylül'ten bu yana yaşadığımız savaş DEAŞ ya da El-Kaide olsun başta olmak üzere sürekli İslam ile olmuştur. Ve savaş devam ediyor. Ve bu sadece bir gerçek" diyen Graham, Batı'nın bu kutsal savaşında her ferdin destek vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Daily Mail'in haberine göre, Graham, ABD gibi İngiltere'nin de İslam'ın saldırısına uğradığını belirterek, İngiltere'nin de bu savaşta etkin rol alması gerektiğini savundu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum