Bediüzzaman şiirleri bestelendi ve okundu

Bediüzzaman şiirleri bestelendi ve okundu

Risale Haber yazarı Eyüp Otman'ın yeni çalışması

Ahmet Bilgi'nin haberi:
 
RİSALEHABER-Şair Eyüp Otman'ın sözlerini yazdığı 3 adet CD müzik severlerin beğenisine sunuldu.
 
Bestelerin Kemal Taşçeşme, yorumların da Mesut Yavaş tarafından yapıldığı CD'ler daha sonraki çalışmaların da başlangıcı oldu.
 
Bediüzzaman Serisi'nin ilk CD'sinin adı "Benim Aziz Üstadım", Maneviyat serisinin ilk CD'sinin adı "Bismillah Her Hayrın Başıdır" ve Sosyal Serisinin ilk CD'si ise "Hüzün Yağmurları" adını taşıyor.
 
Risale Haber'deki şiirleriyle de bilinen Eyüp Otman, yeni CD'leri ve daha sonraki çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:
 
“CD’lerimiz üç kategoriden meydana geliyor, BEDİÜZZAMAN SERİSİ, MANEVİYAT SERİSİ VE SOSYAL SERİ. Bunlar bu serinin ilk CD’leri. Elbette devamı gelecek ve şu anda besteleri yapılmış 50 parçamız mevcut. Yavaş-yavaş onları da yayına sokacağız. Tabi ki başka çalışmalarımız da var. Çocuklar için çocuk CD’miz yolda. 7-8 parçanın okuması tamamlandı ve buna 4-5 parça daha ilave ederek yaz sezonuna yayına hazır hale getireceğiz inşallah. Burada bizim en büyük avantajımız; CANTOY MÜZİK YAPIM kendi firmamız. Söz yazarı kendimiz. Bestekâr Kemal Taşçeşme Bursa’mızda yanımızda. Stüdyo Bursa’da. CD’lerimizi hazır hale getirdikten sonra, basımını İstanbul’da yaptırıp yayına sunuyoruz. Bundan sonra da inşallah çalışmalarımız devam edecek. Her ne kadar dağıtım şirketleri “CD satmıyor artık, millet bedava indiriyor” deyip şevkimizi kırmaya çalışsa da; yeni-yeni söz yazarı, bestekâr ve solist yetişmesi için, biz CANTOY MÜZİK YAPIM olarak hizmetimize ve faaliyetlerimize devam edeceğiz. CD’lerimizin bahtı açık olsun ve bu hakîkatleri tüm dünya duysun sloganımızla yola devam.”
 
CANTOY Müzik tarafından çıkarılan CD'lere (0224) 364 86 86 ve (0224) 364 86 96 telefonlarından temin edilebilir.
 
ustad.20141211104052.jpg
 
bismillah.jpg
 
huzun.20141211104112.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum