Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi belli oldu mu? Bedelli dördüncü celp ne zaman?

Bedelli Askerlik 4. Celp Dönemi belli oldu mu? Bedelli dördüncü celp ne zaman?

635 bin kişinin başvurduğu bedelli askerlik için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi. Bedelli başvurusu yapanlar heyecanla dördüncü celp dönemini bekliyordu. Bakan Akar, Bedelli Askerlik 4.Celp tarihini açıkladı.

Bedelli Askerlik için 3 ay süren başvurular bu hafta biraz uzatıldıktan sonra sona erdi. 3 Ağustos 2018'de 25 yaş sınırı, 15 bin TL ücret ve 21 gün temel eğitim karşılığı çıkan bedelli askerlik için başvurular 3 Kasım'da sona erecekti. Mağduriyet olmaması adına başvurular bazı yerlerde 5 Kasım'a sürdü.

Başvurusunu bitiren bedelli adayları merakla 4.Celp dönemi için beklemeye başladı. 27 Ekim'de yapılan üçüncü celp döneminin bitmesine yaklaştığımız şu günlerde Bedelli Askerlik 4.Celp Dönemi ne zaman açıklanacak? sorusu da soruluyordu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar cevapladı.

2207800_810x458.jpg

BEDELLİ ASKERLİK 4.CELP DÖNEMİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dördüncü celbin açıklanmasının gecikmesi akıllara 21 gün askerlik kalkacak mı sorusunu getirse de, Bakan Hulusi Akar tarafından moral bozan bir açıklama geldi. Akar, Bedelli Askerlik celp yerlerinin ve tarihlerinin Aralık ayının hemen başında bedelli bekleyenler ile paylaşılacağını bildirdi.

Fakat Akar'ın ifadeleri kafaları yeniden karıştırdı. Aralık ayının başında tüm celpler mi açıklanacak, yoksa sadece dördüncü celp dönemi gidecekler mi belli olacak? henüz muamma. Fakat detayların bir iki hafta içinde netleşmesi olası.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.