Avrupalı dergiden Müslümanlara alçak iftira

Avrupalı dergiden Müslümanlara alçak iftira

Polonyalı ünlü siyaset dergisi wSieci, bu ay çıkan sayısında Müslümanlar ile ilgili çirkin bir iddiayı kapaktan verdi.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER- Polonya’nın çok satan siyasi dergilerinden biri olan wSieci, uzun zamandır Avrupa’ya gelen mültecilerin kovulması gerektiğini ve Avrupa’da yaşayan Müslümanların baskı altına alınması gerektiğini savunarak gündemden düşmüyordu.

Derginin bu ay çıkan sayısında ise Müslümanlara açıktan iftira atan bir söylem yer aldı. “İslamic Rape Of Europe” (Avrupa’ya İslam tecavüzü) baş yazısı ile çıkan dergi gündeme oturdu ve Avrupa’da tartışmaların odağı haline geldi.

Kapağında Avrupa Birliği bayrağına sarınmış ve Müslümanlara ait olan eller ile rahatsız edilen bir Avrupa kadını tasvir eden dergi, Müslümanlara alenen tacizci ve tecavüzcü suçlamalarını getirmekten çekinmedi.

Derginin yeni sayısı çıkar çıkmaz Avrupa gündemine oturdu. Nasyonalist ve Faşist politikaları savunan pek çok ünlü isim kapağın ve yazının son derece doğru olduğunu ve gerçeği yansıttığını savunurken, demokratlığı ile bilinen pek çok isim kapağın ırkçı bir itham olduğunu ve suç teşkil ettiğini söyledi.

Zerohedge’nin haberine göre Polonya’da yaşayan Müslümanlar derginin kendilerini açıkça hedef göstermesini mahkemeye taşımaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum