Avrupa Ülkeleri Pkk’Nın Faaliyetlerini Engellemeli

Avrupa Ülkeleri Pkk’Nın Faaliyetlerini Engellemeli

alçın Akdoğan, “‘Bana dokunmayan yılan bin sene yaşasın, bana ziyan vermiyorsa beni ilgilendirmez’ yaklaşımı artık sona ermelidir.

Yalçın Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından Başkent Ankara, İstanbul, Paris ve Brüksel saldırılarının terörle mücadelede uluslararası dayanışmanın koşul olduğunu gösterdiğini belirtti. Paris’in güvenliğinin İstanbul’un güvenliğinden, Brüksel’in güvenliğinin Ankara’nın güvenliğinden ayrı düşünülemeyeceğini ifade eden Akdoğan, DAEŞ, Terör Örgütü PKK, YPG, DHKP-C veya ismi her ne olursa olsun masum sivilleri katleden, demokrasiye ve hukuka harp açan örgütlerin, terör örgütleri olduğunu vurguladı. Terör örgütlerine karşı çifte standardı samimiyetsizlik olarak değerlendiren Akdoğan, terörle kafa etmenin yolunun öncelikle içten gayretten ve beraber hareketten geçtiğini bildirdi.

“AB PKK’NIN FAALİYLERİNİ ENGELLEMELİ”

Akdoğan, “Nasıl Paris ve Brüksel saldırısından sonra DEAŞ’ın bu şehirlerde yardım toplaması, dernek kurması, yayıncılık yapması, propaganda faaliyeti yürütmesi, insan devşirmesi kabul edilemez bir vaziyet olarak görülürse, AB’nin terörist kabul ettiği PKK’nın, Avrupa şehirlerinde benzer faaliyetlerde bulunması da kabul edilemez görülmeli ve engellenmelidir. ‘Bana dokunmayan yılan bin sene yaşasın, bana ziyan vermiyorsa beni ilgilendirmez’ yaklaşımı artık sona ermelidir. O yılan bir gün kendini görmezden gelen veya himaye edeni de sokar” ifadelerini kullandı.
Kaynak: yeniakit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.