Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor! 7 Ocak'ta Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor! 7 Ocak'ta Ankara'da okullar tatil mi?

Başkent Ankara dün karlı geçen bir günün ardından bugün de yoğun karşı uyarısı aldı. Ankara'da öğle saatlerinde başlayacak kar yağışı 'kuvvetli' olacak. Bu nedenle öğrenci ve öğretmenler "yarın okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye'nin en kalabalık ikinci şehri olan Ankara'da 2019 yılı soğuk ve kar yağışlı başladı. Yılın ilk günlerinde yağan kar haftasonu da etkili oluyor. Dün yağan kar şehri beyaz örtü ile kapladı. Fakat asıl kar yağışı bugün olacak. Öğle saatlerinde yağacak kar meteorolojinin uyarılarına göre 'kuvvetli' olacak. Ankara'da kar yağışı okulların durumunu sorgulatacak. Pek çok kişi 'Ankara'da yarın okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyor.

Meteoroloji'ye göre bugün beklenen kar yağışı sabah 9-12 saatleri arasında etkili olarak başlayacak. Öğleden sonra ise yoğun kar yağışı etkili olacak. Soğuk havanın da etkisi ile Ankara'da ulaşım ve sosyal hayat aksayabilir. İşte Meteoroloji'nin Ankara için verdiği saatlik liste;

Ankara hava durumu

7 OCAK'TA ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün etkili yağacak kar nedeniyle öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu sorgulamaya başladı bile. Öğleden sonra en az 6 saat etkili yağması beklenen kar nedeniyle Ankara'da kar tatili olabilir. Valilik henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Yaptığı an sizlere duyuracağız.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum