Ankara'da bu hafta ne zaman kar yağacak?

Ankara'da bu hafta ne zaman kar yağacak?

Türkiye yarından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisine giriyor. Ülkemizin pek çok noktasında hafta boyunca soğuk ve yağışlı sistem etkili olacak. Başkent Ankara için de kar yağışı uyarısı var.

Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde soğuklar da etkisini hissettirmeye başlayacak. Hafta sonunda ılık bir hava Türkiye'yi etkisinde bırakırken, yeni haftada bu tablo değişecek. Türkiye soğuk ve yağışlı bir havanın etkisine girecek. Peki Ankara'ya ne zaman kar yağacak?

Yarından itibaren yurda doğu bölgelerden girecek soğuk hava ardından ülke geneline yayılacak. Özellikle salı ve çarşamba günleri adeta donacağız. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için tüm yurdu uyardı. Ankara da bu sistemden nasibini alacak.

Ankara'ya yeni haftada ne zaman kar yağacak?

Yeni haftada salı gününden itibaren Ankara da soğuk ve yağışlı sistemden nasibini alacak. Salı günü 4 derece olarak tahmin edilen hava aynı zamanda kar yağışlı olacak. Ama yağış çarşamba günü daha soğuk bir havada ve daha etkili yağacak. Çarşamba günü Ankara 1 derece ve kar yağışlı.

Devam eden günlerde kar yağışı kesilse bile havalar soğuk olacak. Yeni gelişmeler olursa sizleri bilgilendireceğiz.

ankara hava durumu

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.