Almanya Milli Takımı'nın Müslüman oyuncusundan yüklü bağış

Almanya Milli Takımı'nın Müslüman oyuncusundan yüklü bağış

Dünyanın en iyi milli takımlarından biri olarak gösterilen Almanya Milli Takımı'nın ve İtalyan kulübü Juventus'un orta saha oyuncusu Sami Khedira'dan yardım kampanyası kapsamında yüklü bir bağış geldi.

Son haftalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalsa da, mevkisinin en iyilerinden biri olarak gösterilen Müslüman orta saha oyuncusu Sami Khedira, Almanya ve Juventus'un yıldız oyuncusu olma özelliği taşıyor. Sadece saha içinde değil, saha dışında da takdir toplayan Khedira, bir yardım kampanyasına 1.200 adet bilet alarak yardım etti.

Almanya'nın Stuttgart kentinde Almanya ile Norveç ile oynanacak maçın tüm gelirleri Stuttgart'ta iki yıl önce kurulmuş olan ve bölgedeki kanserli ve hasta çocuklara yardım eden kuruluşlara dağıtalacaktı. Bu maç için tek başına 1.200 adet bilet alan Khedira, bu biletleri dağıttı.

Khedira 2 yıl önce de bölgede yardım kampanyası düzenlemiş ve 15 yardım kuruluşuna bağış yapmıştı.

Tunus asıllı Futbolcu bir Alman Bundesliga, bir UEFA Şampiyonlar Ligi, bir FIFA Kulüp Dünya Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir İspanyol La Liga, iki İspanyol Kupası, bir İspanyol Süper Kupası, iki İtalyan Serie A ligleri, iki İtalyan Kupalar, bir Dünya Kupası ve bir UEFA 21 yaş altı Şampiyona kupası kazanmak gibi başarı dolu bir kariyere sahip.

En.abna'nın haberine göre Stuttgart'taki bu kampanya Alman basınında da büyük yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.