Adnan Oktar'ın kardeşinden 'Said Nursi'nin mutlak vekilleri' iftirası

Adnan Oktar'ın kardeşinden 'Said Nursi'nin mutlak vekilleri' iftirası

Aynı sapık fikirleri canlı yayında savundu

Ahmet Bilgi'nin haberi:

RİSALEHABER-Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonlar gündemdeki yerini koruyor. İtirafçıların ve mağdurların ifadeleri örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor. 

Dine ait ne varsa her şeyi istismar eden Adnan Oktar'ın, bunların yanında ahlaksız faaliyetlerde de bulunduğu ortaya çıkıyor. Türkiye Adnan Oktar'ı konuşurken bir de kardeşi Kenan Oktar ekranlarda görünmeye başladı.

Peygamberimize (asm) iftira

Adnan Oktar'ın sapık fikirlerini kutsayan Kenan Oktar, başta Peygamber Efendimiz (asm) olmak üzere din büyüklerine de iftra atıyor.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına katılan Kenan Oktar, Adnan Oktar'ı "güneş" olarak tanımladı. 

Adnan Oktar'ın eğitiminin Allah tarafından verildiğini, İslamın son doğan bir güneşi ve Peygamberin son bir şekil yansıması olduğunu söyleyecek kadar zıvanadan çıkan Kenan Oktar, "Kedicikler"i de sahabelere benzeterek, "Rus profesörler Adnan Oktar'ın seyyid olduğunu ortaya çıkardı" dedi.

Said Nursinin talebelerine iftira attı

Bu sözleri ile programcıların büyük tepkisini çeken Kenan Oktar, büyük zatların da Adnan Oktar'ı alim diye tanıdıklarını ileri sürerek Said Nursinin talebelerine de büyük bir iftira attı.

"Şeyh Nazım Kıbrisi Hazretleri olsun, Adıyaman Menzil Şeyhi Seyyid Muhammed Erol Reşit Hazretleri olsun, Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin mutlak vekilleri olsun hocamızın en büyük alim olduğunu söylemişlerdir. Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin son mutlak vekilleri geldiler hocamıza biat ettiler" diyecek kadar sapıtan Oktar kardeşler'in sahtekarlıkları programa katılanlar tarafından da tepki gördü.

Program sunucuları kendisini kadın doğum uzmanı olarak tanıtan Kenan Oktar'ın uygunsuz davranışlar nedeniyle açığa alındığını, kumar borcu olduğuna dikkat çektiler.

Oktar, Nur talebelerine hakaret ediyordu

Adnan Oktar, televizyon programlarında sürekli mehdiliği gündeme getiriyor ve Hadis-i Şeriflerde yaptığı gibi, Said Nursi'nin sözlerini de kendine yontarak mehdi olduğunu göstermeye çalışıyordu.

Oktar ve adamları, Said Nursi'nin talebelerinin yıllar önce verdiği röportajlarda cümleleri cımbızla çekerek, sanki Oktar'ı mehdi olarak kabul ediyorlar algısını oluşturmaya çalışmışlardı.

Nur talebelerinden yüz bulamayan Adnan Oktar, programlarında Nur talebelerine hakaret amacıyla "Bunlar Nurcu değil Narcı" diyordu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
9 Yorum