Adnan Oktar'cılar Bediüzzaman'ı alet emekten geri durmuyor

Adnan Oktar'cılar Bediüzzaman'ı alet emekten geri durmuyor

Tv programlarında gayr-ı ahlaki görüntüler veren Adnan Oktar ve çevresi mahkemede yargılanıyor. Bazı üyelerin kendilerini Bediüzzaman Said Nursi ve Nur talebelerinin yargılanmasına benzetmesi tepkiyle karşılandı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik 215 sanığın yargılandığı davada, yerel mahkemenin 11 Ocak 2021 tarihinde verdiği kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından usulden bozulmasının ardından davanın yeniden görülmesine devam edildi.

Duruşmaya sanıkların tahliye talepleriyle devam edildi. Tutuklu sanık İbrahim Tuncer ifadesinde, Ergenekon soruşturmalarında yapılan usulsüzlükler ve kumpaslarla kendilerine yapılanların aynı yöntemler olduğunu belirterek, “Sahte müştekiler üretildi. İnsanları baskı ve tehditle müşteki yaptılar. Cezaevi cezaevi dolaşıp arkadaşlarımızı etkin pişman olmaya zorladılar. Bazı cezaevleri arkadaşlarımızı travestilerin yanına, camsız ve havasız koğuşlara koyarak etkin pişman olmaya zorladılar. Bize yapılanlar daha önce Bediüzzaman’a yapıldı. O zaman da seller, depremler ve doğal afetler oluyordu şimdi de aynısı oluyor. Adnan bey şok samimi bir Müslüman’dır. Bu yapılan Gayretullah’a dokunur” dedi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum