ABD'nin dondurucu soğuklarında yine Müslümanların yardım eli yetişti

ABD'nin dondurucu soğuklarında yine Müslümanların yardım eli yetişti

Amerika Birleşik Devletleri, içinde bulunduğumuz kış mevsimini bir hayli çetin geçiriyor. Ülkedeki yoğun kar yağışı ve etkili olan dondurucu soğuklar Boston'u da etkiledi.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- ABD'nin Massachusetts eyaletinde bulunan Boston şehrindeki İslam Merkezi, tüm ülkede olduğu gibi Boston'da da çetin geçen kış şartlarında herkese yardım eli uzatmaya çalışıyor.

Ülkeyi etkileyen yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar herkesten önce evsizleri etkiliyor. Amerika genelinde en büyük sorunlardan biri olan evsizlere yine Müslümanlar sahip çıktı.

Boston- Wayland'de bulunan İslam Merkezi bünyesinde çalışan bir kaç Müslüman organizasyon, aşırı soğuklarda donma tehlikesi yaşayan evsizlere barınak, kıyafet ve sıcak yemek yardımı yapıyor. Organizasyonların amacı, aşırı soğuklar etkisini kaybedene kadar hiç bir evsizin soğuktan ölmemesini sağlamak.

En.Abna'nın haberine göre, geçtiğimiz hafta sonu ABD'nin kuzeyinde hava sıcaklığı -35'lere kadar gerilediği için pek çok yardım kuruluşu harekete geçti. Bazı yerlerde Müslümanlar ulusal kampanyalar başlattı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.