6 Yaşındaki Müslüman çocuğa terör şüphesi!

6 Yaşındaki Müslüman çocuğa terör şüphesi!

Yeni yılın ilk günleri yeni ayrımcılık haberlerini beraberinde getirdi. İslam korkusundan aklını yitiren Batının son hedefi 6 yaşında bir çocuk!

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER- 2016 yılının ilk günleri de Müslümanlar için çileli başladı. Özellikle batıda İslam korkusu iyiden iyiye saçma ve akıl sağlığından yoksun bir noktaya geldi. Bu sefer ki olay Amerika Birleşik Devletlerinin Massachusetts eyaletinden geldi.

Massachusetts eyaletinde oturan bir Müslüman aile, yeni yılın ilk günlerinde New York’a bir ziyaret gerçekleştirmek istedi. Bunun için uçak biletlerini alan aile, havalimanında bir sürpriz ile karşı karşıya kaldı. Ailenin 6 yaşındaki oğlu Syed Adam Ahmed, ulusal güvenlik sınırlarını ihlal ettiği gerekçisi ile “seyahat” edemez olarak işaretlenmişti.

6 yaşındaki küçük syed Adam Ahmed’in babası Süleyman Ahmed, durum karşısında çılgına döndüklerini belirtiyor. 6 yaşında, Kanada doğumlu küçük bir Müslüman çocuğun ulusal güvenlik listesine nasıl alındığını, nasıl “seyahat” engeli konulduğunu anlamakta zorlandığını söyleyen Ahmed, bunun tam bir rezillik olduğunu da ekliyor.

“6 yaşındaki oğlum ulusal güvenlik ihlali listesine alınmış. Israrla kendisinin çocuk olduğunu, böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylesek de kendisini uçağa kabul etmediler. Neticesinde gidemedik, 12 saate yakın havalimanında konaklamak zorunda kaldık. Kendisinin çocuk olduğunu gözleri ile gördükleri halde neden ısrar ediyorlar?” diyen Süleyman Ahmed, konuyu adalete taşıyacaklarını söyledi.

Mirror.co.uk’in haberine göre Amerika Birleşik Devletleri daha önce benzer bir konudan Müslüman bir ailenin Disneyland’e gitmesini yasaklamıştı. İslamafobi, batının akıl tutulmasının öncüsü olacak gibi.


Kaynak: RisaleHaber. com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.