2019 üç aylar ne zaman başlayacak?

2019 üç aylar ne zaman başlayacak?

2019 üç aylara ne kadar kaldı? sorusu ocak ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde merak edilmeye başlandı. Recep, Şaban ve Ramazan aylarını ifade eden üç aylara kaç gün kaldı? cevabı haberimizde...

2019'un ilk ayını geride bıraktığımız şu günlerde insanlar merakla 2019 üç aylar ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. Recep, Şaban ve Ramazan ayları dinimiz İslamiyet'te kutsaldır ve önemlidir. Pek çok kandil gecesini ve oruç ayını içinde bulunduran bu mübarek aylar ülkemizde de idrak ediliyor. Peki 2019 Üç Aylar'a kaç gün kaldı? 

ÜÇ AYLARA KAÇ GÜN KALDI?

2019 yılı geçtiğimiz haftalarda başladık. Yeni yıl ile birlikte üç ayların gelişi için de hazırlıklar başladı. Recep ayı ile başlayan üç aylar Ramazan Bayramı'nın ilk günü sona erecek. Pek çok önemli gün ve gece de bu aylar içinde olacak.

Kur'an-ı Kerim ve hadislerde de ehemmiyeti belli olan üç aylar için bekleyiş sürüyor. 2019 yılında Recep Ayı 8 Mart 2019'da başlıyor.

8 Mart 2019 aynı zamanda Üç Aylar'ın ilk günü olacak. Recep ayının ardından Şaban ayı 6 Nisan 2019'da başlayacak.

11 Ayın sultanı Ramazan Ayı ise 6 Mayıs 2019 günü başlayacak. 4 Haziran tarihi ise Ramazan'ın ve üç ayların bitişi olacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.