2019 Hac Kurası sonuçları | T.C. Kimlik Numarası ile Hac kurası sonucu öğrenme

2019 Hac Kurası sonuçları | T.C. Kimlik Numarası ile Hac kurası sonucu öğrenme

İslamiyet'in 5 şartından biri olan hacc ibadetini yerine getirmek için Diyanet İşleri Başkanlığı'na müracaat edenlerin hac kuraları saat 15.00 itibari ile çekilmeye başlandı. 2019 Hac Kurası Sonuçları nasıl öğrenilir?

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ankara'da yaptığı çekiliş saat 15.00'da başladı. Hac Kura çekilişi Ankara için başladı ve 81 il için teker teker de yapılacak. Sonuçlar saat 23.00'da ilan edilecek. İşte 2019 Hac Kura Sonuçları...

Yüzbinlerce hacı adayının beklediği gün geldi. 28 Aralık Cuma günü Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hac kurası çekiliyor. Hac kurasını kazanan hacı adayları ilk olarak kesin kayıt yaptıracak. T.C. Kimlik Numarası ile Hac Kurası sonuçları haberimizde

HAC KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuran milyonlarca kişi arasından sadece 80 bin kadarı bu yıl kutsal topraklara giderek hac ibadetini yapmaya hak kazanacak. Bu nedenle 2019 Hac Kurası Sonuçları son derece kritik. 

Sonuçlar 28 Aralık 2018 Cuma, yani bugün saat 23.00'da kamuoyu ile paylaşılacak. Kurayı kazananlara SMS ile bilgilendirme de yapılacak.

T.C. KİMLİK NO İLE HAC KURASI SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAC KESİN KAYITLARI NE ZAMAN?

Kura sonucunda kutsal topraklara gitme hakkı kazanan 80 bin kişi 2-11 Ocak 2019 tarihlerinde kesin kayıt yaptırmak zorunda. Aksi takdirde hakkını kaybedecek. Kesin kayıt yaptırmayanların yerine 17-25 Ocak 2019'da yedek kontenjandan alım yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.