2018 Diyanet kurban bedeli kaç TL?

2018 Diyanet kurban bedeli kaç TL?

Kurban Bayramı için sayılı günler kala Diyanet İşleri Başkanlığı vekalet ile kurban bedelini açıkladı. 2018 Diyanet Kurban Bedeli haberimizde...

21 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı için ilk hazırlıklar başladı. Milyonlarca vatandaş kurban bakıyor. Kurbanlık hayvan alımı öncesi Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan vekalet yoluyla kurban bedeli ile ilgili açıklama geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezi'nde düzenlenen "2018 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu" toplantısı sırasında 2018 Diyanet Kurban Bedeli için açıklama yaptı. 1993 yılından beri Diyanet'in vekalet ile kurban kesimi gerçekleştirdiğini belirten Erbaş, organizasyonun çalışma prensiplerinden bahsetti. 

2018 Diyanet Kurban Bedeli ne kadar?

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından belirlenen 2018 Vekalet yoluyla kurban bedeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından açıklandı. Açıklamaya göre;

2018 Yurt İçi Kurban Bedeli: 850 Türk Lirası
2018 Yurt Dışı Kurban Bedeli: 625 Türk Lirası

Vatandaşlar  'www.tdv.org' ve 'bagis.tdv.org' adresleri üzerinden online bağış yapabilecekleri gibi, il ve ilçe müftülüklerinden, camilerden ve PTT şubelerinden ve anlaşmalı bankalardan da bağış yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.